Wat is een kleurplan?

Het maken van een kleurplan gaat anders in zijn werk dan het kiezen van een kleur vanuit een kleurwaaier die mooi lijkt te passen binnen het geheel.

Ik werk vanuit het NCS-systeem dat bestaat uit 2050 kleuren en combineer dit met mijn kennis van de kleurpsychologie van Colour Comfort.

Het begint bij het meten van de al bestaande kleuren binnen de te stijlen of te schilderen ruimte d.m.v. van een Colour Reader, denk daarbij aan meubilair, keuken, vloeren, wanden etc.

Met deze gegevens wordt aan de hand van de kleurcirkel een kleurplan gecreëerd wat maakt dat het een samenhangend geheel wordt. Alles raakt daardoor op elkaar afgestemd en vormt zo een mooie en gevoelsmatig kloppende sfeer.

Door op deze manier een kleur te kiezen word je behoed van een foute kleurkeuze die uiteindelijk toch niet helemaal blijkt te matchen met de rest. Bovendien maak je naderhand aan de hand van dit kleurplan betere keuzes bij aankoop van bijvoorbeeld nieuwe accessoires of andere nieuwe items voor je interieur wat je behoedt voor miskoop.

Een kleurplan kan zowel voor het interieur, maar ook voor het exterieur van de woning gemaakt worden.

Kleurplan laten maken voor je interieur De Kleurstudio Veghel
Kleurplan laten maken voor je interieur bij De Kleurstudio Veghel

Samen maken we van jullie persoonlijke wensen een geheel waarin iedereen zich prettig voelt.

Voor iedereen een passend interieur.

Het kan lastig zijn om tussen verschillende smaken en ideeën de juiste keuzes te maken. Hierin voel ik door jarenlange ervaring aan wat de mogelijkheden zijn en door mijn enthousiasme en passie voor interieur en kleur komen we samen tot een geheel dat past en voelt alsof het altijd zo heeft moeten zijn.

Neem contact op en plan een adviesgesprek bij je thuis.

Ans geeft interieur- en kleuradvies

Wil je een interieur waarbij iedereen zich prettig voelt?

1. Plan een oriënterend gesprek

2. Ontvang een advies naar jou wensen

3. Ideeën worden werkelijkheid